Tippeligaen 1995: Kongsvinger IL - Tromsø IL

Referat:   Sigurd Rushfeldt og Arne Vidar Moen var febersyke og måtte melde forfall foran kampen mot Kongsvinger. Ja, det var en aldri så liten revansje, gliste Morten Pedersen, TILs redningsmann som kom fra innbytterbenken og sikret TIL ett poeng i siste spilleminutt mot Kongsvinger. - Det var godt å se den gikk inn. Men jeg synes jeg får spille for lite. Jeg har aldri vært så god som nå, understreker balsfjordingen, som ikke har startet siden det fatale tapet mot Strindheim.

Arbeidsmoralen i TIL var på topp, og det ga tilslutt et poeng. Men det begynner å bli hakk i plata for TIL. De skapte mest sjanser både mot Strindheim og Vålerenga borte, var best mot Molde forrige kamp, men uttellingen er skral, også her.  

Kongsvinger fikk et heldig mål, idet dommeren skulle til å blåse av for første omgang. Det så ut som TIL skulle gå på et ydmykende bortetap. Så dukket Morten Pedersen opp og reddet dagen. Det vil si, i den grad man kan snakke om å redde dagen, for et så svakt lag som KIL skal TIL slå - også på bortebane.  

Dommer var Arild Thorp fra Stabæk.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :05.04.2004

Del dette: