Tippeligaen 1995: Brann - Tromsø IL

Referat:   En ti minutters forferdelig periode var nok til å sende TIL rett ned i bunnstriden. Først laget Trevor Morley  1-0, så ble Arne Vidar Moen utvist og samme Morley satte straffen i mål, før Eivind Karlsbakk bare minuttet etter laget 3-0.   Forferdelig. Vi kan ikke oppføre oss sånn hvis vi skal vinne fotballkamper, sier TIL-trener Harald Aabrekk. At TIL holdt følge i halvannen omgang med ti får være fattigmannstrøst.

Det verste av alt, før i det hele tatt TIL-keeper Thomas Tøllefsen hadde gjordt noe som lignet en redning, hadde TIL brent fire feite sjanser i løpet av de 18 første minuttene. Etter 3-0 ser det ut som kampen er kjørt, men så skjer det utrolige. Brann tror tre-poengeren er i boks, og TIL - i løpet av ett minutt på overtid i første omgang - reduserer to ganger.

Først en utrolig emkeltmannsprestasjon av Tore Andre Flo. Helt alene holder han ballen på Branns høyreside, venter til han får hjelp, og får lagt inn til Thomas Hafstad som kommer susende og header inn 1-3. Og umidlelbart etter kommer et frispark på bakerste stolpe, der dukker Ole Martin Årst opp og header i mål.