Cup NM 2.runde 1995: Skjervøy IL - Tromsø IL

Med Sigurd Rushfeldt ute på ubestemt tid, må Harald Aabrekk finne en ny makker til Tore Andre Flo på topp. Ole Martin Årst kom inn som innbytter og gjorde en godkjent kamp.

Skjervøy kjempet godt og hadde et par sjanser til å utligne, men TIL hadde stort sett kontroll. Sjansestatistikken var såpass klar som 13-3 i TILs favør, og det skal fortelle det meste. På 2-0 var kampen over, Bjørn Ludvigsen vant en duell og spilte fram Ole Martin Årst - åtte minutter etter at Aabrekk sendte han inn på banen. Fjorårets suveren toppscorer fra Nord-Norge, la ballen kontrollert i hjørnet - med høyrebeinet.

Kvarteret før slutt headet Tore Andre Flo inn på nærmeste stolpe, etter en perfekt dødball fra Svein Morten Johansen.

I forsvaret markerte Steinar Nilsen seg kraftig. Han var sjef med stor S på banen.   Dommer var Trond M. Hansen fra Bardu.

Oppdatert: 05.04.2004