Cup NM 1.runde 1995: Ramfjord UIL - Tromsø IL

Visst er Stein Berg Johansen i støtet. I går presterte han det kunststykke å lage hat-trix i løpet av fire minutter og fem sekunder - etter at Ramfjord sensasjonelt hadde tatt ledelsen 2-0.  Berg Johansen scoret ytterlig ett mål etter pause, men det spørs om fire mål mot Ramfjord holder til en plass på laget mot Start.

Ved de to første scoringene var han påpasselig frempå etter returer fra RUIL-keeper Karl Hugo Hansen. De to siste kom på headinger etter innlegg fra kanten. Nå skal de sies at Ramfjord-keeperen i veldig sterk grad bidro til at TIL fikk kontroll på kampen, etter den utrolige åpningen.

Løpet var kjørt etter at TIL hadde scoret fire mål på fem minutter. I andre omgang burde det blitt to-sifret. TIL hadde 15 målsjanser etter pause, men scoret ikke mer enn to mål.  Best på banen var Per Egil Swift, som løp mest av alle, og gjorde mye konstruktivt fra sentral midtbane.