Tippeligaen 1994: Tromsø IL - Sogndal

Referat:   Bare tippeliga-debutanten Jonny Hansens backspill i andre omgang, gledet på Alfheim. Johnny ble en av gutan i siste liten i fjor høst. Først sa han nei til TIL, Bodø/Glimt var også inne i bildet, men til slutt havnet han i TIL.

Tromsø IL hadde fem store sjanser i kampen, og Sigurd Rushfeldt sto for de fleste, mens Sogndal skapte svært lite. Det som skuffet mest er at TIL ikke hadde fantasi til annet enn å spille lange baller opp mot Sigurd.  Rush er riktig nok stor og kraftig, men med like store og sterke spillere mot seg, blir det vanskelig.

Her er noen av sjansene: Sigurd Rushfeldt kommer seg rundt på venstresiden. Lars Espejord tar innlegget på direkten, og ballen går i stanga og ut.....   Atle Torvanger gjør en av sine få feil i kampen og stussheader Sigurd Rushfeldt fri, Rush er ikke besluttsom nok og roter bort muligheten.....   Rush spilles fri av Johny Hansen og velger å "chippe" ballen over Sogndal-keeperen, ballen går over tvrrliggeren.....  Rush frispilt igjen - denne gangen av Morten Kræmer. TILs toppscorer demper ballen elegant og forsøker nok en lobb, men ballen reddes.  

Dommer er Johnny Ditlefsen fra Gruben.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 04.04.2004

Del dette: