Tippeligaen 1994: Tromsø IL - Kongsvinger IL

Referat:   Sigurd Rushfeldt hadde hele showet mot Kongsvinger i denne kampen. Og han spilte så godt at han med stor sikkerhet starter for "Drillos" mot Liverpool på Ullevaal. Dermed ble det en stor fotballfest, og 21.årige Rushfeldt, han spilte selvsagt hovedrollen.

Etter 1-0-scoringa til Sigurd  knappe halvtimen spilt, var TIL på hugget igjen hjemme på Alfheim. Hissige på ballfører, og lite strekk i laget, fikk Sigurd den støtten han trengte. Andre omgang var bare fem minutter gammel da Sigurd la på til 2-0. KIL-forsvaret misset på et tilbakespill. Sigurd snapper opp ballen og runder KIL-keeper Holtan, og scorer enkelt.

Og bare ti minutter senere avgjør Kaz Sokolowski kampen. Thomas Hafstad slår en corner. Lars Espejord stiger til værs, treffer perfekt, og Kaz bare styrer ballen videre med hodet opp i målet.