Tippeligaen 1994: Kongsvinger IL - Tromsø IL

Referat:   Det hjelper lite å være best og ha spillemessig kontroll så lenge det ikke blir mål av det. Dette opplevde gutan til fulle. De hadde sjanser nok til å ta med seg alle poengene hjem. I stedet kunne hjemme-laget juble for tre svært så lettkjøpte mål og poeng. De hadde tilnærmet maksimal uttelling på sjansene - og vel så det. Mens TIL sløste bort den ene sjansen etter den andre.

Her er noen av mulighetene ;   21 min:  Sigurd ble spilt gjennom av en pen Espejord-vipp og dundrer ballen på direkten - like over.   28 min:   Sigurd får en ny mulighet, men i god posisjon header han rett på keeper.   31 min: Panikk i KIL-forsvaret der TIL-spillerne nærmest står i kø for putte ballen i mål.  

53 min:  Sigurd på farta igjen, han stopper et skuddforsøk fra Kaz, og er plutselig alene med keeper. Resultatet blir corner.   58 min:  Per Egil er sist på ballen etter et meget pent TIL-angrep, men skuddet fra syv åtte meter går like over.  69 min: Innbytter Svein Are brenner til fra god posisjon, men skuddet går til side for mål. 

Da blekner det egentlig litt at Sigurd Rushfeldt sto for kampens peneste scoring - like før pause. Han ble pent frispilt av Per Egil Swift, dro seg forbi to  mann inne feltet og satte ballen knallhardt i mål ved stolpen.  

Dommer var Per Arne Larsgård fra Sandefjord.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 04.04.2004

Del dette: