Cup NM 1.runde 1994: Nordlys - Tromsø IL

Tolv minutter ut i første omgang fikk Kaz Sokolowski problemer med muskelen i låret. TIL-trener Harald Aabrekk tok ut den polske midtbanespilleren, og sendte Thomas Hafstad utpå. Et lykkelig valg spør du oss. 20 åringen var tromsø-lagets beste spiller, og leverte en stor kamp på midtbanen. Men nok en gang var det finnmarkingen Sigurd Rushfeldt som fikk den største oppmerksomheten med sine fire scoringer.

Thomas Hafstad sørget for TILs sjette scoring. To ganger var 20 åringen nest sist på ballen. Begge gangene var det Rushfeldt som puttet lærkula i nota. Hafstad fikk fart på TILs midtbane. Pasningene var av høy kvalitet, og arbeidsområdet stort.

Sigurd Rushfeldt ga beskjed om at målteften er i orden. Fire scoringer er meget bra, og dermed er finnmarkingen opp i ni serie og cupmål denne sesongen. Gårdagens kamp ble aldri spennende. Til det var tromsø-laget for godt. Hjemmelaget greide aldri å kjempe gjestene ut av stilen. Noe cup-bombe lå aldri i lufta i det vakre vårværet i Karasjok. Et tettsted som ligger lenger sør enn Tromsø.  

TILs beste var Sigurd Rushfeldt.          Dommer var Per Ivar Harila fra Polarstjerna.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 05.04.2004

Del dette: