Cup NM 4.runde 1993: Tromsø IL - Sandefjord

Tre minutter ut i første ekstraomgang ble Stein Berg Johansen felt innenfor 16-meteren. For første gang i A-lagssammenheng gikk Steinar Nilsen fram for å ta straffesparket. 21-åringen gjorde jobben - sendte keeper til høyre, ballen til venstre og TIL til kvartfinalen for fjerde året på rad.  - Jeg var for sliten til å være nervøs, sa matchvinneren etterpå.

Først fem minutter ut i andre omgang noterte vi den første store TIL-sjansen. Stein Berg Johansen ble frispilt av Kaz Sokolowski, men alene med keeperen lobbet Stein ballen høyt over. Da Sigurd ti minutter senere stupheadet inn 1-0 på et praktfullt innlegg fra innbytteren Svein Morten Johansen, var det TILs første scoring på 28 dager. Kvarteret senere utlignet Sandefjord.

Etter straffen var løpet kjørt for Sandefjord. Derfra og ut hadde TIL full kontroll. Det er ganske ufattelig at det ikke ble et par scoringer til. Sigurd Rushfeldt hadde alene tre megasjanser. Bare en eneste gang var TIL truet i ekstraomgangene, det var fem minutter før slutt, men da var de tapre gjestene fra sør for slitne til å treffe målet.