Tippeligaen 1992: Tromsø IL - Mjøndalen

Referat:   TIL åpnet bra, burde tatt ledelse tidlig i kampen. I stedet fikk de 1-0 mot seg etter svakt spill i midtforsvaret, og dermed falt gutan tilbake til gamle synder. Den nye given i laget forsvant sakte men sikkert, og angrepsspillet gikk i stå. Bare Trond Johansen viste innsats og spill det står respekt av, men alene kunne han ikke snu kampen.

TIL fikk sitt livs sjanse å komme tilbake i kampen da de fikk straffespark etter 33 minutter. Men Bjørn Johansen misset, en miss TIL ikke hadde råd til. Dette tapet burde de unngått for alt i verden, I stedet ble det ydmykende 0-3 for det desiderte bunnlaget Mjøndalen.   Denne kampen skulle skulle markere en ny giv etter trenerskiftet i forrige uke. Vi håper at ny-treneren Truls Jenssen får skikk på spillet etter hvert.

Først tretten minutter før slutt valgte Truls Jensen å sende Stein Berg Johansen inn på banen. Litt mer fart ble det på topp, og fjorårets toppscorer skapte TILs største sjanse, da han la knallhardt inn fra venstre. Men Sigurd Rushfeldt fikk ikke den nødvendige tåa på ballen. Heldigvis tapte også Ham-Kam. Neste kamp skal TIL møte nettopp Ham-Kam - på Briskebyen. For nå er det alvor for Tromsø IL, virkelig alvor !