2.div.avd.B 1983: Tromsø IL - Lyn

Selv ikke årsbestenotering hva angrepsvillighet og opplagte sjanser angår, var nok til å sikre Tromsø IL mer enn poengdeling mot Lyn. Til tross for at Oslo-laget fikk dominere kampen i startfasen og avslutningsminuttene var det TIL som sto for set meste av konstruktiv oppbygget fotball. Det ga seg utslag i en rekke sjanser, og vurdert under ett burde TIL ha greid mer enn et poeng.

Eller hva skal man si om følgende: I det 16. minutt signerte Trond Johansen et lurt frispark som så vidt skrudde utenfor.   Fire minutter senere headet Svein Arne Olsen utenfor åpent mål. For øvrig i en meget sterk TIL-periode.   Etter 23- minutter skjøt Johnny Albertsen utenfor etter et innlegg fra Truls Jensen.    Etter en halv times spill blir et skudd fra Svein Arne Olsen reddet på streken.  

20 minutter ut i andre omgang blir et knallhardt skudd fra Trond Johansen slått til corner av Lyn-keeper Trond Walle.   Fire minutter senere regisserte samme mann et frispark som var nær å gi TIL ledelsen.   Endelig nevner vi nok en sjanse der Johnny Albertsen var innvolvert sammen med Eivind Andreassen.  Men om sjansene var mange uteble scoringene. Dette til tross: ingen kan frata TIL-spillerene ære for den vilje som ble lagt for dagen.

Trond Johnasen dokumenterte nok en gang at hans kvaliteter alene er nok til å skape tyngde i fremst rekke.   Med tre poeng på høstens tre første kamper, må TIL med rette betrakte  sin plass i B-avdelingen som sikker. Spillemessig er man bedre på gang enn på tilsvarende tidspunkt i vår.   

Dommer Jens Petter Jensen fra Silsand var som vanlig sikker.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 01.02.2004

Del dette: