2.div.avd.B 1983: Strindheim - Tromsø IL

Problemene er fortsatt påfallende for Tromsø IL. Beholdningen ble en scoring og null poeng mot lederlaget i B-avdelingen - fortjent nok. En scoring ble det - men TIL hadde i realiteten ikke et eneste angrep som de "alene" bygde opp. TILs ene scoring var det nemlig Strindheim selv som gjorde grovarbeidet til da stopperen Tor Bjørn sendte et fatalt tilbakesspill til keeper. Ballen gikk rett i beina på en umarkert Trond Johansen som med et presist innlegg fra venstre spilte ut keeper, og Trond Gunnar Nilsen hadde bare å sette foten til.

Blant de positive fortegn er det ikke mer å trekke fram hos TIL etter oppgjøret mot Strindheim. Etter en besynderlig svak første omgang, var TIL riktignok mer med i banespillet etter sidebytte, men støtten fra midtbanen og forover var altfor svak.

TILs nyerværvelse i angrepet, Trond Johansen, åpnet friskt de første minuttene, men senere så man stadig mindre til mannen som er påtenkt oppgaven å score mål for TIL. Vingstøtten fra midtbanen var svak, men Eivind Andreassen som mot slutten av andre omgang,  gikk opp i angrep sammen med Trond Gunnar Nilsen, er eneste spiller vi velger å gi godkjent karakter.   Dommer Audun Damås fra Sprova

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 29.01.2004

Del dette: