3.div.TITO 1976: Tromsø IL - Skøelv IL

TIL har sløst bort nok ett poeng.  I en meget svak kamp som TIL burde ha klart å avgjøre, greide Skøelv med godt forsvarsarbeid å karre til seg ett poeng. Ett selvmål av TIL tidlig i første omgang, hjalp gjestene godt på veg, og TIL greide stort sett resten også. Det var et svakt oppgjør, der TIL hadde en god del sjanser som de aldri greide å omsette i mål.

Skøelv var helt tydeligvis interessert å sikre seg ett poeng først og fremst, buret skulle holdes rent. Angrepet lå langt oppe på banen, og midtbane-spillerne slo lange baller fram, som skapte adskillig hodebry for et TIL-forsvar som absolutt ikke var sikkert. 

Derfor var det kanskje ikke så overraskende at Skøelv greide å score det første målet. Men for TIL skjedde det på en nokså tragisk måte. Ett skudd fra Normund Johansen, så keeper ut til å ha kontroll over, men så bestemte midtstopper Svein Arne Olsen å stoppe ballen, han traff galt og ballen suste i nettmaskene.

TIL brakte imidlertid balanse i regnskapet etter 11 minutters spill, da Morten Nilsen sendte i veg ett hardt skudd fra spiss vinkel som suste inn i motsatt hjørne. I andre omgang hadde TIL et klart spillemessig overtak, men maktet aldri å omsette sjansene i resultater.   

God dommer var Wiggo Fjellberg, Fløya.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 08.12.2003

Del dette: