2.div.avd.C 1975: Tromsø IL - Nor Narvik

Nå må Tromsø IL stole på Bodø/Glimt, det gjalt ikke om TIL utklasset Nor. For både Mjølner og Mo IL tok de nødvendige poengene i kampene mot Andenes og Harstad IL. Det betyr at Tromsø IL er tredje siste laget på tabellen etter sesongslutt. Dersom Bodø/Glimt ikke spiller seg opp i 1. divisjonen er det tre lag som må ned, og det betyr igjen at Tromsø neste år må klare seg uten 2. divisjonfotball.

I så fall gikk Tromsø IL ned med flagget til topps, det hjalp ikke at laget i perioder viste oppfinnsomhet og godt angrepsspill. Noe som altså resulterte i sju scoringer. Men kampen avslørte at laget halter endel, Odd Erik Bergås fant liksom ikke sin plassering som makker til Hjalmar Lyngmo som for øvrig ryddet godt opp. På midtbanen er utvilsomt Arne Andreassen ei forsterkning, selv om han i korte perioder er "borte". 

Derimot fikk Dagfinn Rognmo det til. Sigurd Dale hadde problemer på vingen i første omgang, men fant seg bedre tilrette i andre omgang. At rekka er styrket med Torfinn Ingebrigtsen på plass er det ingen tvil om, selv om han ikke kom på scoringslista. Men hadde man kunne gi poeng for målgivende pasninger, hadde Torfinn kommet høyt opp.  

Dommer, Magne Fredriksen, Storsteinnes, hadde første omgang under full kontroll, men lot spillet gli ut i andre omgang.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 30.11.2003

Del dette: