/kampref-serie-1975-10.htm

Trass en vanskelig vind og en glatt og tung bane, desverre for Tromsø IL, vi kan ikke heretter anbefale publikum og se deres hjemmekamper. For dette var skrekkelige greier. Mot et så sårbart Andenes-lag er det ikke mindre enn uhyggelig svakt å ikke ta begge poengene. Kun i omlag 15 minutter fikk vi servert brukbart spill - og det var det ikke TIL som sto for. Men det nytter ikke å skylde på utur når man ikke makter å score på alle de opplagte sjansene. Et hav av feilpasninger og gidessløshet preget kampen.

Første omgang var høyst ordinær. Ingen av lagene greide å markere seg skikkelig i sine angrepsforsøk. Begge lag fikk et par gratissjanser på grunn av uoppmerksomt forsvarspill. I andre omgang var det Andenes som kom best igang. De var mest aggresive og syntes ha kontroll på midtbanen. Men heldigvis for hjemmelaget har de fått midtstopper Odd Erik Bergås, han ryddet opp i stor stil. 

Men plutselig kom det ny glød over TIL-angrepet, takket være Svein Hugo Hansen som ei tid lyktes med alt han gjorde - unntatt med å sette ballen i mål. Løperne fikk servert den ene lekre pasningen etter den andre, og flere ganger "så" man faktisk ballen i nettet. To stolpeskudd ble hele beholdningen. Nå var det en såpeglatt bane, men vi har ikke sett kamper i 2. divisjon med så lite plan.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 28.11.2003

Del dette: