2.div.avd.C 1975: Nor Narvik - Tromsø IL

6-1 er et resultat som gir en meget god karateristikk av forholdet mellom TIL og Nor, men som på ingen måte kan betegnes kampens underholdning eller fotballmessig nivå. Det var nemlig en daff og laber kamp, bortsett fra endel pene scoringer var det lite minnerikt å se ut på gressmatta. For TILs del kan det forklares ut fra en uhyre svak motstand fra Nors side.

Det lille som ble vist av fotball var det TIL som sto for, og det ble tidlig i kampen klart at Nor ville bli statister i dette oppgjøret. TIL kom lett til kalas-seieren, og laget fikk bevist at de besitter jevnhet og vilje til å gå i angrep som de viktigste egenskaper i spill der også bevegeligheten i alle ledd var i øyenfallende.

Mest oppmerksomhet tiltrakk Dagfinn Rognmo seg for stort arbeidsfelt og en serie lange presise crosspasninger som la grunnen for de fleste av lagets angrep. Ellers kan det være interesant å se hva dette laget er i stand til når man møter jevn motstand, kanske man da profiterer seg på et annet positivt trekk, stor skuddvilje og fin presisjon i skuddene.   

God dommer Tor Lindbøl, Harstad IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 27.11.2003

Del dette: