2.div.avd.C 1975: Mjølner - Tromsø IL

Mjølner kom best i gang og hadde taket på kampen de første 20 minuttene. Men så overtok TIL mer av initiativet, og spilte seg til en rekke store sjanser. Men både udugelighet og utur hindret ballen å gå i nettet. Det nyttet ikke for TIL, som denne gangen hadde hentet Torfinn Ingebrigtsen fra Tyskland. Han viste en del fine detaljer, men heller ikke mer. Nærmest mål var Sigurd Dale som headet i stolpen i slutten av omgangen. TIL burde altså ha gått til pause med knapp ledelse.

Derimot var det Mjølner som hadde det meste av spillet i andre omgang. Det er lite å si på at Mjølner gikk opp i ledelsen, Tor Helge Brustad forserte til 16-meteren, med et ryggende TIL-forsvar foran seg, men skuddet traff stolpen. Returen havnet hos en aggresiv Einar Zimmermann som fra kross hold skjøt i brystet på Torbjørn Schanke og i mål.

Selv om TIL i slutten av omgangen presset hardt, virket ikke løperekka inspirert nok i avslutningene. Det er nettopp her TIL har sitt store problem for tida. Både bak og framover på banen går det bra, men avslutningene mangler. Svein Hugo Hansen viste riktignok mange fine detaljer. Trass i en meget vanskelig og tung bane, viste begge lag tildels bra saker helt til angrepene skulle avsluttes.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 29.11.2003

Del dette: