2.div.avd.C 1975: Bodø/Glimt - Tromsø IL

Tromsø IL var bare millimetre fra å klare det umulige - millimetre fra å ta poeng fra Bodø/Glimt. For da Kent Kristoffersen reduserte Glimts ledelse til 2-3, seks minutter før slutt, øynet Tromsø-guttene sjansen, de kjørte opp for fullt, og var flere ganger nære på. Nærmest utligning i disse sluttminuttene var TIL da Tore Larsen fra 10-15 meters hold skjøt et knallhard halvhøydt skudd millimetre utafor stolpen.

Men TIL jublet i seks minutter likevel, andre omgang var ikke mer enn ni minutter gammel da Tore Larsen sendte i vei et meget vanskelig skudd som strøk under tverrliggeren på undersida, skvatt ned i bakken og ut. Men dommeren godkjente scoringen - helt korrekt, (vi sto nemlig godt plassert). Denne TIL-jubelen skulle imidlertid ikke vare lenge, det tok ikke Glimt mer enn åtte minutter å score to mål, så var de igjen i ledelsen.

TIL var altså nære på poeng mot Glimt, men for å være helt ærlig så var hjemmelagets seier helt fortjent, ja med mer konsentrasjon kunne seieren vært mye større. For "superlaget" fra Bodø misbrukte en rekke store scoringstilbud, og var bare en skygge av seg selv i avslutningene denne gangen. De startet ganske friskt opp - men dabbet temmelig for av og tillot i perioder TIL å slippe mer til enn ventet.