3.div.TITO 1974: Tromsø IL - Furuflaten IL

- Nå først kan vi feire 17. mai, nå spiller det ingen rolle om det er en dag på etterskudd - det var en enorm glede i Furuflatens garderobe etter at de nærmest sensajonelt hadde slått Tromsø IL 2-1 på Alfheim Stadion. At ikke TIL lærer, Furuflaten ga dem en liten forsmak i fjor. Kall dette gjerne "gampefotball" , kampen ga i hvertfall beskjed om at deres spillestil er effektiv, og de hadde jo de fleste målsjansene.

Dagens par hos gjestene var Arnt Larsen og Victor Sørensen, førstnevnte for det frekke skuddet han sendte fra vel 20 meters hold helt i høyre målhjørne, og for den målgivende pasningen han ga Victor Sørensen fem minutter før full tid.

Alle er vel enige om at det ikke var noen stor fotball Furuflaten presterte, men det forteller noe om kampen at de til slutt likevel fikk publikum med seg takket være sin enorme innsats, og ikke minst sin skuddvillighet. TIL kjørte seg hodesløs inn i deres forsvarsrekke, og kom aldri på skuddhold. Betegnende er det også at det måtte et tvilsomt idømt straffespark til for at de skulle få nettkjenning.

Dommer Magne Fredriksen hadde endel avgjørelser vi var uenige i.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 14.11.2003

Del dette: