3.div.TITO 1974: Skarp - Tromsø IL

Underholdende var det,  Skarp og TIL lagde på sett og vis en riktig festforestilling for publikum. Skjelden har vi sett en så dramatisk TITO-kamp - med masser av spenning og dramatikk. Den rene trilleren av en fotballkamp, og det er synd at det bare er på "Tromsøs" spillbørs vi kan dele ut mer enn to poeng. For TIL og Skarp fortjente mer enn det ene poenget de fikk - etter å ha laget en slik festforestilling.

Stor fotball var det kanskje ikke, men 3-3 skulle forklare sitt klare språk om en meget begivenhets kamp. Når flere av scoringen var noen riktige perler, ja da måtte det bli moro. Men det skal innrømmes at ikke alt bare var rosenrødt. Det må være klart at TILs forsvar ikke holder mål. Det var frøkenfotball som ble levert, og det holdt ikke mot aggresive Skarp-spisser.

Etter en bra åpning av TIL var det Skarp som tok føringen i kampen, og det var litt overraskende at TIL tok ledelsen 1-0. Sigurd Dale headet inn et innlegg fra høyre. Men Skarp kom igjen og spilte en stund TIL helt ut av stilen. Og det skulle betale seg, Skarp gikk nemlig til pause med 2-1 ledelse etter scoringer av unge Knut Einar Olsen og Asle Johnsen.

Etter pause overtok TIL mer av spillet, og hadde endel sjanser som burde gitt tellende resultater. Det ble imidlertid Jack Andersen som tok saken i sin egen hånd - han dro seg fri fra sine oppassere og sendte i vei et nydelig skudd. Skarp kom imidlertid igjen og Ulf Torsteinsen utnyttet fomling i TIL-forsvaret og ga Skarp ledelsen 3-2. Hans-Tore Bjerkaas reddet imidlertid dagen for TIL da han smelte direkte i vei fra 14 meter.

Oppdatert: 20.11.2003