3.div.TITO 1974: Fløya - Tromsø IL

Der er ingen tvil. Tromsø IL har slett ikke gitt opp kampen om seriemesterskapet, her lagde de en riktig festforestilling, og nærmest feide Fløya av banen med 4-0 seier. Det var allerede klart fra avspark klart at TIL ville vinne denne kampen, de ville fortsatt være med i tetbilde. Anført av en opplagt Arne Andreassen på midtbanen med god hjelp av Hans-Tore Bjerkaas overtok de snart komandoen. Og når spissene anført av en skjelden opplagt Jack Andersen, som absolutt var med på leken, ja, da måtte det bli seier.

Selsagt knirket det i maskineriet av og til, pasningene satt ikke alltid der de skulle. Når kampen likevel ble så underholdene, kom ikke det minst av at det lå stor fotballforståelse bak det som ble presentert. Nå skulle en tro at Fløya spilte en svak kamp, men så var ikke tilfelle.

La oss nevne målene, et par av dem var riktige perler, vi tenker spesielt på 1-0 ved Torfinn Ingebrigtsen og begge målene til Jack Andersen, de fikk fortjent applaus.  For Fløya var nok resultatet en stor skuffelse, og når deres raske Svein Soleng ble grundig "kneblet" av Sigurd Dale, var det ikke så mange sjansene Fløya fikk.   

Dommer Jens Petter Jensen, Lyngen, hadde endel avgjørelser vi ikke var enige i.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 18.11.2003

Del dette: