Cup NM 2.kvalikkrunde 1972: Tromsø IL - Skarp

Det var et uhyre svakt oppgjør publikum fikk oppleve da TIL og Skarp tørnet sammen til cupkamp på Alfheim gresset. Andre omgang ble den desidert beste spillemessig sett, mens første bør omgås i stillhet. Det som skjedde i første omgang skjedde i de ti første minuttene. Da hadde begge lag flere gode sjanser, og det var også da  Arnt Hugo Lund sørget for at TIL kunne gå til pause med 1-0 ledelse. Siden fikk vi oppleve en mengde upresise pasninger, poleballer og upresist spill. Og selv om TIL hadde taket på midtbanen, vil jeg hevde at begge lag var like dårlige i denne perioden.

I andre omgang måtte Skarp unnvære Torbjørn Norvang på grunn av skade. Norvang hadde spilt en stor første omgang. Senere i omgangen måtte også Asle Johnsen gå ut, og dermed var Skarp-laget knekt for alvor. Etter sju minutters spill i andre omgang scoret Arne Andreassen TILs andre mål. Samme mann var frampå femten minutter senere og sørget for 3-0. Mens Arnt Hugo Lund la på til 4-0 med et herlig langskudd fire minutter senere. Torfinn Ingebrigtsen kunne så fastsette sluttresultatet fire minutter før slutt til 5-0.

Banens beste spiller var Arne Andreassen, han jobbet som en helt hele kampen, selv om han ikke fikk utrette så mye i første omgang, så kom han tilbake med fynd og klem i andre omgang. Både Jens Petter Jensen og Per Arne Hansen spilte meget godt.

Dommer Wiggo Fjellberg hadde ikke sin beste dag. Han kunne gjerne hatt bedre kontakt med sine meget observante linjemenn.

Oppdatert: 01.11.2003