2.div.distr.9og10 1971: Tromsø IL - Mo IL

En andreomgangs start av de skjeldne, ga Tromsø IL begge poengene i kampen mot Mo IL på Valhall Stadion. TIL scoret nemlig to ganger i løpet av de første 7 minuttene. Dette ga laget selvfølgelig den nødvendige selvtilliten etter en måløs første omgang. Bare etter et par minutter sørget Jens Petter Jensen for 1-0 etter frispark. Og fem minutter senere la Arne Andreassen på til 2-0 på straffespark, etter at Sigurd Dale var felt. Selv om Mo IL kjørte opp tempoet etter disse scoringene, klarte de ikke å score mer enn ett mål.

Da Sigurd Dale et par minutter før slutt la på til 3-1 var kampen definitivt slutt. Spillemessig var første omgang best, men andre omgang var mest underholdende. Det glatte gresset stilte enorme krav til teknikk, og det så ut til at TIL klarte seg best i første omgang, mens Mo var best i andre omgang.

TILs løperekke skal ikke ha så mange sjanser før de setter ballen i nettet, og det kunne gjerne vært flere scoringer. På TILs lag likte vi best Edmund Kristoffersen i et meget jevnt forsvar, og på midtbanen var Arne Andreassen god i perioder. Mens de ikke var noen som utmerket seg i løperekka.

Forbundsdommer Wiggo Fjellberg blåste etter vår mening for lite.

Oppdatert: 29.10.2003