2.div.distr.9og10 1971: Mo IL - Tromsø IL

Fotballinteressen er glødende om dagen, etter fire kamper hvorav tre borte, står TIL med bare seirer, hvem hadde trodd dette før seriestarten, TIL var jo tross alt nyopprykket.

I første omgang hadde TIL spillet og Mo sjansene, i andre omgang hadde TIL både spillet og sjansene. Årsakene til Tromsø-seieren er at karene holdt på ballen, utnyttet hele banen, og slo hurtige og presise pasninger.  Det var Jens Petter Jensen som satte inn kampens eneste mål etter han kom seg fri inne i feltet. Han stusset ballen kaldt og rolig bak en utmanøvrert Mo-keeper. To minutter tidligere hadde han smelt ballen over på en kjempesjanse.

Etter scoringene fikk så TIL en av sine vanlige slapphetsperioder, men den gikk ganske rask over. I kampens siste perioder kjørte Mo hardt på, og fikk et bedre grep på midtbanen. Virkelig farlig ble det imidlertid aldri. TILs og banens beste spiller var midtstopperen Edmund Kristoffersen som spilte en prikkfri kamp. Svein Arne Olsen, 17 år, debuterte som back - med glans. Hans kollega Arne Sæther hadde derimot i svart dag. I angrepet var det ingen som fremhevet seg spesielt

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 26.10.2003

Del dette: