4.div.TITO 1969: Tromsø IL - Skarp

Byrivalene TIL og Skarp tørnet sammen til et oppgjør som TIL gikk seirende ut av, resultatet ble 2-0, som man kan si er rettferdig, tross alt. Etter en kort Skarp-visitt i TILs forsvarsfelt , overtok TIL føringen av kampen, men hadde åpenbart problemer med å trenge gjennom Skarps forsvar. I det 19. minutt ble TIL tildelt frispark som Skarp-guttene klarerte, men returballen ble snappet opp av en TIL-spiller som la en ønskepasning foran mål, der Per Arne Hansen var påpasselig fremme og headet via stanga og i mål, uten en sjanse for keeper. Rett før omgangen ebbet ut fikk TIL straffespark, Kjell Falung skjøt knallhardt til høre for keeper Kurt Johansen, som med et kjempesprang fikk en hånd på ballen og reddet.

I andre omgang åpnet Skarp best og hadde mange gode målsjanser, men avslutningene var for svake, og det skulle bli TIL som kom til å score, etter et nydellig gjennombrudd der Svein Hugo Hansen fra ca. 12 meters hold og trengt posisjon scoret. Best hos TIL likte vi Arnt Hugo Lund og Kjell Falung. Kampen ble i sin helhet skjemmet av munnbruk og kjefting blant spillerne, og det hører ikke hjemme på en fotballbane.