4.div.TITO 1969: Lyngen IL - Tromsø IL

Lyngen IL vant til syvende og sist cup og serieoppgjøret mot Tromsø IL, som ble spilt på Furuflaten. Men selv om det gikk hele 35 minutter av andre omgang før 1-0 var et faktum, var seieren fullt fortjent, og kunne etter spillfordelingen heller vært større. Tromsø-guttene hadde riktig nok sine brukbare tilbud, men hjemmelagets sjanser var både flere i antall og farligere i karakter.

Til en avveksling var det både vindstille og dermed alle tiders spillevær, men noen stor kamp ble det likevel ikke. I siste halvdel av første omgang hadde TIL et markert overtak - men avslutningene ble for lettvektige mot et bastant Lyngen-forsvar. Arne Andreassen noterte seg for en lobb helt opp i krysset, men ballen kom ut igjen.

Hos gjestene var det forsvarspillerne som bar kampens byrde, med Roy Johansen et hakk foran de andre. Men også Are Pedersen som kom inn for en skadet Bjørn Steinar Johansen tidlig i kampen, klarte sin oppgave godt.

Forbundsdommer Arne Jensen, Skarp, dømte som vanlig godt.

Oppdatert: 08.10.2003