4.div.TITO 1969: Bardu IL - Tromsø IL

Det ble full uttelling for Bardu IL i TITO-kampen mot Tromsø IL, og 1-0 seieren var i grunnen fortjent nok, sjansene tatt i betraktning, men målet som kom midt ut i andre omgang ved Torbjørn Arntzen, ble satt inn etter en opplagt hands. Arntzen hoppet opp på et overlegg fra høyre og tok ballen ved hjelp av venstre hånd, og gikk gjennom og scoret. Når vi likevel nevner at Bardu IL vant fortjent, skjer det på bakgrunn av alle de opplagte sjansene laget ikke fikk mål på.

I hele første omgang hadde Bardu taket på kampen, noe hjulpet av medvinden og ikke helt ubetydelig nedoverbakke. Men TIL klarte ikke å nyttiggjøre seg av disse fordelene i andre omgang. Fem minutter før slutt frisknet gjestene noe til, hovedsakelig som følge av at Edmund Kristoffersen trakk framover på banen, etter å ha dominert stort som midtstopper. Også Roy Johansen i TIL-buret gjorde en god figur. Bardu hadde en god keeper i Tor Grenersen.

Det var ikke vanlig standard hos Torstein Kjærvik, Fløya. denne gangen.

Oppdatert: 09.10.2003