3.div.distr.10 1958: Finnsnes IL - Tromsø IL

TIL vant 3-1 på tredjedivisjonkampen mot Finnsnes. To av målene ble scoret i første omgang av Tor Brandeggen og Håvard Wangberg, Finnsnes fikk sitt eneste mål i kampens første minutt ved senterløper Ryeng. TILs tredje og siste mål ble satt inn av Edmund Kristoffersen da det bare var ti minutter igjen.

Oppgjøret var ikke velspilt, men tildels ganske spennende, særlig bød annen omgang på mange fine situasjoner, og begge lag hadde sine sjanser. Publikum holdt ut helt til slutt tross det sure været. Både TILs og FILs løperekke hadde en tendens til å rote seg bort foran mål. TIL var dog hakket bedre og fikk sin 3-1 seier helt fortjent selv om Finnsnes hadde et par kjempesjanser på slutten av kampen.  På TILs lag merket man seg Wangberg og Brandeggen, mens på FILs lag var Ryeng dagens mann.

Oppdatert: 26.07.2003