Kretsserie 1947: Steady - Tromsø IL

Kretskampen mellem Steady og TIL er vel likegodt å forbigå i all stillhet, Det ble ihvertfall ikke servert fotball svarende til en kretskamp i klasse A. Nå får vel alle reservene på begge lag ta endel av skylden for dette, men det er ikke å komme forbi at det virket vel mye feriebetonet. I første omgang hendte det ikke meget, runden var ganske jevnspilt, TIL kanskje litt over. Omgangsresultatet ble også 1-0 for TIL. Målet ble satt inn av Jeremiassen.

Annen omgang ble litt bedre fra TILs side og måltallet ble da også større i denne omgangen. Allerede kort etter avspark øket Jensen for TIL, så reduserte Steady ved Johs. Hansen. Arne Olsen burde nok ha reddet dette målet. Så øket Jeremiassen for TIL, og samme mann  la på til 4-1 på et flott langskudd og med dette resultat sluttet kampen. TIL hadde også et straffespark like før slutt. men Schwenke skjøt rett på målmannen og returen nikket han i målet og dommeren annulerer.