Eliteserien 2024: Tromsø IL - Sarpsborg 08

ROMSSA ARENA: Det er noe veldig trist over det som skjer på det vi en gang kalte Alfheim stadion. Bare et snaut halvår etter festen på samme sted natta etter bronsemedaljen, har mørket for alvor senket seg – sportslig sett.

Ti minutter senere mente VAR at Jakob Haugaard traff en motspiller i et mislykket forsøk på å bokse ballen. Sandberg var sikker også på straffe nummer to, og doblet ledelsen.

Bortsett fra flere hjørnespark skapte TIL lite før Kent-Are Antonsen blåste ballen over fra god posisjon på overtid.Dermed gikk Gutan til pause på stillingen 0–2.

Lasse Nordås misset på åpent mål i det 52.minutt, og tretti sekunder senere økte Sondre Ørjasæther til 3–0 for gjestene. Det ble også sluttresultatet og TIL forblir dermed sist på tabellen, uten poeng etter fire kamper, tre av de på hjemmebane.

TIL møter Viking borte i sin neste seriekamp. Onsdag møter Gutan Vålerenga i cupen.

TILs beste var Tobias Guddal.        Dommer: Marius Lien, Fossum IF Skien