Eliteserien 2021: Tromsø IL - Odd Grenland

Kampens første store sjanse kom i det syvende minutt, da Ondrasek var først på et oppspill, men keeper Wahlstedt parerte. Ballen endte til slutt hos Opsahl som fyrte løs og ballen ble reddet nesten på streken.

I stedet var det dommeren som gjorde seg mest bemerket. Han overså en rekke frispark. I tillegg var det tre straffesituasjoner; to med Mikkelsen og en med Ondrasek. Alle tre valgte han å overse.

På overtid av første omgang headet Psyche like over etter en corner.

Hele Alfheim gikk til himmels tidlig i andre omgang da August Mikkelsen klinket ballen i mål via stolpen. Han gikk dermed opp i seks scoringer – og var delt toppscorer med Moses. Det fikk han bare være i en halvtime.

«Gutan» dominerte fullstendig, og Ebiye Moses satte fortjent inn 2–0 på akrobatisk vis i det 83. min. Hans syvende i eliteserien denne sesongen.

TIL passerte Odd på tabellen og er nå på 11.-plass med 28 poeng. ER plassen berget.