OBOS-ligaen 2020: Tromsø IL - Lillestrøm SK

TIL 0–1 LSK

I flere dager er det blitt ladet opp til TILs jubileumskamp mot LSK, og mange hadde nok høye forventninger til hva «Gutan» kunne utrette på deres store dag.

Men 100-åringen skuffet stort foran koronatomme tribuner, og tapte fortjent 0–1 hjemme mot opprykksrival LSK.

Kampens eneste scoring kom etter kvarteret spilt, der LSK spilte seg fint frem på høyresiden. Fredrik Krogstad sentret inn til Torbjørn Kallevåg, som bredsidet bortelaget i føringen.

Gutan» klarte aldri å slå tilbake, og skapte ingenting i 1. omgang. Utover 2. omgang viste TIL bedre tendenser, men den første sjansen lot vente på seg - helt til det 72. minutt.

Da klarte hjemmelaget å spille seg fri på høyresiden, før Antonsen tuppet ballen fra spiss vinkel. Skuddet gikk like utenfor. Like etterpå kom det en ny TIL-sjanse, der Mohammed Ahamed fikk servert et nydelig innlegg langs bakken fra Mikael Norø Ingebrigtsen. Dessverre bommet innbytteren på ballen, og skuddet trillet, via en LSK-spiller, utenfor.

TILs beste var Jacob Karlstrøm.       Dommer var Tom Harald Hagen fra Brandvald IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen.        Kilde itromsø.