OBOS-ligaen 2020: Ranheim - Tromsø IL

Ranheim-TIL 1–2

TIL gjestet Ranheim i Trondheim til toppoppgjør i 1.-divisjon. «Gutan» har veldig gode minner fra tidligere oppgjør i ranheimsfjæra, og tirsdag fikk de en ny flott opplevelse med 2–1-seier tirsdag kveld.

Først satte Kent-Are Antonsen inn 1–0 etter kun seks minutter ut i kampen. Den ledelsen beholdt TIL ut til pause, uten de helt store problemene.

2. omgang startet på samme måte som i 1. omgang, nemlig med en TIL-scoring. Ruben Yttergård Jenssen vant ballen på midtbanen, før han satte fart fremover. På uselvisk og vakkert vis la han den til rette for Eric Kitolano, som takket og bukket og ordnet 2–0 til «Gutan».

Men etter drøye timen spilt kom årets første baklengsmål for TIL. Adrià Mateo López sentret ut til Erik Tønne på rundt 20 meter. Kantspilleren banket til med full kraft, og fikk et meget godt treff. Ballen suste inn i nettmaskene bak keeper Jacob Karlstrøm, og dermed var stillingen 1–2 med en halvtime igjen av oppgjøret.

Ranheim var det klart beste laget i denne perioden, men «Gutan» klarte å holde unna forsøkene fra trønderne og vant kampen 2–1.

TILs beste var Ruben Yttergård Jenssen.          Dommer var Christian Moen fra Løvenstad FK.

Utarbeidet av Per Salomonsen.                         Kilde itromsø.