Tippeligaen 2015: Strømsgodset IF - Tromsø IL

Landu Landu kjemper hardt for å få poeng.

TIL hadde ikke vunnet mot Strømsgodset siden 2008. Det gikk ikke denne gangen heller. TIL fikk en verst tenkelig start borte mot Strømsgodset. Kampen var ikke mer enn fire minutter gammel før belgiske Marvin Ogunjimi sendte Godset i ledelsen. -

Vi får en sjokkåpning, men jeg synes vi bare spiser oss mer og mer inn i kampen, sa Simen Wangberg til Cmore i pausen. Lars Christopher Vilsvik fikk umarkert slå et innlegg fra siden og Ogunjimi var fullstendig overlegen i duell med TIL-stopper Magnar Ødegaard og stanget hjemmelaget enkelt i ledelsen fra vel syv meters hold.

Nære utlikning TIL kom mer og mer med i kampen og var mye nærmere 1-1 enn Strømsgodset var å doble ledelsen i 1. omgang. Stopperne Ødegaard og Wangberg hadde hver sin mulighet på corner, mens Morten Moldskred bommet på ballen etter en fin pasning fra Magnus Andersen vel ti minutter før hvilen. – I dag får vi betalt for prestasjonen vi gjør. Vi får ikke gjort noe med det nå, vi må bare bygge videre på det vi jobber med på trening, sier Remi Johansen til Cmore etter kampen.

Andersen selv fikk også meget godt treff på hel volley like før pause og TIL hadde fortjent i hvert fall én scoring i 1., omgang. Ny kalddusj I 2. omgang fortsatte TIL der de slapp i 1. omgang. Et flott angrep av TIL vel ti minutter ut i omgangen holdt på å resultere i 1-1. Remi Johansen spilte Moldskred igjennom, som fant Ondrasek i feltet, men tsjekkerens headingen ble litt for svak. Samme Moldskred ble spilt igjennom, men blåste ballen langt over mål få minutter etter på. Det ville seg virkelig ikke for «Gutan» og like etter timen var spilt var det Simen Wangbergs tur til å trone øverst til værs, men kun for å få se hodestøtet gå utenfor.

Så kom Godsets andre sjanse i kampen etter 67 minuttersspill da Godset-back Lars Christopher Vilsvik fikk løpe forbi Kent-Are Antonsen i bakrom og dermed enkelt chippe ballen forbi TIL-keeper Pål Vestly Heigre. CHIPP: Lars Christopher Vilsvik setter inn 2-0 mot TIL og Simen Wangberg.Dødelige effektive Godset hadde dermed scoret på sine to første sjanser i kampen.

På slutten tente unggutten Mikael Norø Ingebrigtsen håp om poeng da han i 88. minutt satt ballen iskaldt i mål med en flott pasning fra en annen unggutt, Lasse Nilsen. De to innbytterne var arkitektene bak reduseringen, som dessverre for «Gutan» kom for sent. Det endte 2-1 til Godset.

TILs beste Magnus Andersen.        Dommer var Tore Hansen fra Feda IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen.      Kilde:itromsø.