Eliteserien 2015: Tromsø IL - Sarpsborg 08

Betenkt Steinar Nilsen.

- Jeg er forferdelig skuffet, sier Nilsen til Nordlys.

TIL-kaptein Simen Wangberg sier han får en dytt i ryggen i forkant av Saprsborgs ledermål, men vet ikke hvem som gjorde det.

- Jeg må se det på video først, men det var fullt og helt vår egen skyld at vi tapte denne kampen. Vi må bare erkjenne at vi ikke var gode nok.

Steinar Nilsen sier etter tapet mot Sarpsborg at det var den dårligste kampen de har spilt på lenge.

Han mener også at dommeren burde blåst i forkant av Sarpsborgs ledermål.

Zdenek Ondrasek sa dette:

- Vi er veldig skuffet. Vi scoret ikke, det var problemet.

Også TIL-keeper Benny Lekström mente han ble holdt av en Sarpsborg-spiller foran baklengsmålet.

Vi fulgte TIL-Sarpsborg her. Få med deg den tre timer lange direktesendinga vår fra Alfheim her.

Kampen er i gang!

Snart fem minutter spilt, jevn åpning.

Sarpsborg har yppet seg litt de siste par minuttene og skapte kampen største sjanse etter 16 minutter, et skudd som strøk utenfor.

TIL svarer med et godt skudd fra Zdenek Ondrasek som keeper må slå til corner.

Gjermund Åsen skyter utenfor på volley etter corneren.

TIL har overtatt mer av banespillet nå. Vakkert er det imidlertid ikke, som forventet av en serieåpning.

Oooh, ny stor sjanse for Sarpsborg. Skudd - eller var det innlegg? - like utenfor.

Mange cornere, 10 i tallet etter 37 spilte minutter, mange dueller. Få målsjanser hittil.

Martin Wiig fikk en kjempesjanse fra seks meters hold, like utenfor.

Andre omgang er i gang. og TIL starer godt. Zdenek Ondrasek hamrer et skudd i stolpen via keeper Kerr. Friskt start av "Gutan".

Heieren Hansen gir Sarpsborg 1-0. Ikke helt det vi hadde forventet av serieåpninga så langt.

TIL prøver å svare, Remi Johansen feier et innlegg inn foran mål. Ingen til å ta imot.

Snart halvveis i andre omgang. TIL foretar et bytte. Drage ut, Morten Moldskred inn. TIL jakter utligninga!

Ni minutter igjen,. Jonas Johansen byttes inn for Gjermund Åsen. TIL sliter med å skape de store målsjansene. Nå begynner det å haste virkelig.

Saprsborg skaper fortsatt målsjanser, Benny Lekstrøm må slå et skudd til corner.

Under fem minutter pluss tillegg igjen. TIL skaper lite og ingenting.

Snart på overtid nå. Dette går mot den verste tenkelig seriestarten  for TIL, og det første hjemmetapet for Sarpsborg.

Ooooh, Ondrasek blåser en sen sjanse over.

Fire minutter lagt til.

Og der er det over. Tap.

TILS beste var Gjermund Åsen.          Dommer var Ole Hobber Nilsen fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: Nordlys.