Cup NM 2.runde 2014: Finnsnes IL - Tromsø IL

Steinar Nilsen med oppvarming av TILs unggutter før kampen. Det gikk helt til straffesparkkonkurranse, men TIL klarte til slutt å ta seg videre til 3. runde i NM-cupen.

Morten Moldskred fikk til slutt æren av å sette inn det avgjørende straffesparket, etter at Finnsnes og TIL hadde bommet henholdsvis én og to ganger.

Oppskriftsmessig ledelse TIL tok oppskriftsmessig ledelsen i første omgang, da Thomas Kind Bendiksen satte det første av det som skulle bli i alt tre straffespark for kvelden. Finnsnes kom imidlertid sterkt tilbake. Først utlignet Glenn-Martin Andreassen i det 22. minutt, før Jonas Simonsen satte inn 2-1 på straffe 7 minutter ut i den andre omgangen. TIL slo umiddelbart tilbake. Igjen var det Kind Bendiksen som sto for scoringen. Og igjen var det på straffe.

Midtbanespilleren satte inn sin andre straffe for kvelden, og sendte lagene til ekstraomganger. Tretti målløse minutter seinere kunne begge lag gjøre seg klare for straffesparkkonkurranse. Moldskred avgjorde Thomas Kind Bendiksen satte TILs første straffe, mens Jonas Johansen sikkert satte den andre. Finnsnes brente på sin side begge sine, først ved Glenn-Martin Andreassen, så ved Mikael Olsen. En miss fra Lars Gunnar Johnsen, så ut til å gi ny spenning, men Morten Moldskred var iskald på sin siste straffe og sendte

TIL videre i cupen. Dermed har TIL karret seg videre på straffespark mot 2. divisjonsmotstand både i den 1. og den 2. cuprunden

TILs beste var Lars Herlofsen.         Dommer var Vegard Ballovare. fra Skjervøy.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde:Nordlys.