UEFA Europa League 3.kvalikkrunde 2013: Fc Differdange 03 - Tromsø IL

To glade vinnere, Remi og Miika.

TIL hadde 1-0 å gå på fra hjemmekampen i Tromsø, men klarte ikke å beholde ledelsen i Luxembourg.

22 sekunder
Til pause var det målløst, men Differdanges storscorer, Omar Er Rafik, brukte kun 22 sekunder av 2. omgang på å skape balanse i regnskapet for Differdange. Dermed var lagene like langt, og ettersom ingen av lagene klarte å gjøre mål etter 1-0-målet ble det ekstraomganger i Differdange

Der klarte ingen av lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer. Den ble så dramatisk som den kunne ha blitt.

Først ut var Thomas Drage. Han banket ballen skyhøyt over, og Differdange var dermed i føringen umiddelbart. De satte inn sin første, men da Mathias Jaenish satte Differdagnes andre i tverrliggeren.

Sahlman ble helten
Dermed var lagene like langt, og både Zdenek Ondrasek, Remi Johansen Josh Pritchard og Steffen Nystrøm gjorde jobben. Dermed måtte Differdange-kaptein Phillippe Lebresne score.

Det gjorde han ikke. Marcus Sahlman reddet straffen, og ble dermed den store helten i Differdange.

Differdange (Luxembourg) – Tromsø 1-0 (0-0) e.o., 3-4 på straffer, sammenlagt 4-5.

TILs beste var Marcus Sahlman.    Dommmer var Kristo Tohver.

Utarbeidet av Per Salomonsen.      Kilde: itromso.