Cup NM 4.runde 2013: Rosenborg BK - Tromsø IL

-Dette var en kamp vi ikke trengte å tape. Jeg følte i perioder at vi var skikkelig vassere enn  RBK, og vi brant fire gode sjanser i begynnelsen av andre omgang.Det var mange positive ting, selv om det var irriterende å bli slått på kontringen på 2-0. Vi kunne scoret flere mål i dag, men vi var ikke gode nok, og det føltes litt surt akkurat nå, sier TIL-treneren.

Han likte det han så av midtbanespillerne. Vi ser at vi kan stå på beina uten Ruben Yttergård Jenssen, også i enkeltkamper. Remi og Thomas Kind gjorde en god kamp. Så får vi se over tid. Rosenborg fremsto ikke veldig solid i dag. Jeg følte at vi var på høyde i alle spillets faser.. Der vi ikke er på høyde er foran mål. Der bommet vi for mye til at det skulle bli avansement.

Men det var en kamp som bar preg av ferie. Det var ikke noe toppkamp, mener TIL-treneren, som roste Thomas Drage. Han kom inn i siste halvdel og satte fart i venstresiden. Der var han og Ciss som kombinerte i forkant av reduseringen til Zdenek Ondrasek.

- Drage var virkelig frisk da han kom inn. Det var gammelt slag over Thomas der, sier Agnar Christensen.Remi Johansen var fornøyd med innsatsen, men ikke utfallet.-I mitt syn var vi bedre enn RBK, men de var bedre enn oss i det som teller i fotball, å score må .

Men jeg er fornøyd med hvordan vi opptrådte på midtbanen uten Ruben. Men ikke bare der, vi hadde god kontroll i forsvaret også og lot dem ikke skape mange sjanser. Jeg sitter igjen med en helt kjip følelse. sier Remi. Forskjellen fra fjorårets cupfølelse med finalespill er stor.

TILs beste var Remi Johansen.    Dommer var Per Ivar Staberg.

Utarbeidet av Per Salomonsen.      Kilde: Nordlys.