Cup NM 1.runde 2013: Kirkenes IF - Tromsø IL

Thomas Kind Bendiksen i fint driv i kampen mot Kirkenes.

TIL åpnet klart best i 1. runde borte mot Kirkenes og en frisparkperle fra Thomas Kind Bendiksen fra vel 20 meter, sendte TIL i ledelsen etter kun fem minutter.

TIL fortsatte å presse på, men kun tre minutter senere spratt ballen opp i hånda på Saliou Ciss. Straffespark og scoring til ellevil jubel fra de vel 500 fremmøtte på Kirkenes stadion.

Men ledelsen holdt ikke lenge.

En halvvolley fra Steffen Nystrøm sendte TIL i 2-1-ledelse og kun fire minutter senere økte Thomas Drage forspranget til 3-1.

Knappe ti minutter senere økte Ruben Yttergård Jenssen ledelsen til 4-1 etter en nydelig TIL-kontring.

Den stillingen, 4-1 til TIL, holdt seg til pause.

Andre omgang var fem minutter gammel da Nystrøm økte til 5-1. Så økte Prijovic ledelsen til 6-1 før Kind Bendiksen la på til 7-1 etter straffespark.

Prijovic avsluttet ballet med å legge på til 8-1 med sin andre for dagen.

Det ble også sluttresultatet.

TILs beste var Ruben Yttergård Jenssen.   Dommer var Kim Rune Lydersen fra Bjørnevatn.

Utarbeidet av Per Salomonsen.                  Kilde:Bladet Tromsø.