Tippeligaen 2011: Tromsø IL - Start

Mos blir gratulert for sin første scoring for TIL.

Dagens 2-0 seier over Start sendte "gutan" til toppen av tabellen.
Det ble festfotball og seier da TIL tok i mot Start til kamp på Alfheim i dag.
Etter en målløs 1. omgang i kraftig motvind, slo "gutan" kraftig tilbake i 2. omgang og leverte en strålende avslutning på kampen.
TILs mål ble scoret av Mos i det 72. minuttet, og av Sigurd Rushfeldt i det 78. minuttet.

Den innleide VIF-spissen Mos trengte kun en halv omgang på å overbevise Alfheimpublikummet om at han vet hvor målet står på fotballbanen.

I første omgang måtte Mos sitte på benken å se lagkameratene i TIL sløse vekk flere gode sjanser. I pausen ble det bestemt at Mos skulle få sin hjemmedebut i 2. omgang, og Mos løste oppgaven med glans.

For i det 72. minuttet (27 minuttet ut i hjemmedebuten) kom det viktige målet som alle på Alfheim ventet på. Thomas Drage får tid på kanten. Drage sikter inn Mos i 16-meteren og slår en perfekt serve på hode til Mos. Mos timer opphoppet perfekt, og setter inn 1-0 målet og sitt første mål i TIL-trøyen.

Ut fra dagens spill blir det neppe det siste målet Mos scorer for TIL i årets sesong.

TILs beste var Tore Reginiussen... Dommer var  Trond Ivar Døvle fra Svarstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Eirik Haldorsen).

Oppdatert:11.04.2011