Tippeligaen 2011: Tromsø IL - Haugesund FK

TIL tok tre herlige poeng i sesongåpningen etter at Haugesund ble slått 2-0 på Alfheim,

TIL viste at årets lag er slagkraftig, og har intensjoner om å kjempe helt i toppen av årets Tippeliga.

I kveldens kamp mot Haugesund hadde TIL god kontroll på kampen gjennom samtlige 90 minutter.

Første omgang åpnet med et lite TIL press, men "gutan" slet med å komme til de store sjansene foran Haugesunds mål. Utover omgangen kom TIL til flere gode sjanser, men igjen sviktet det foran mål når sjanse bød seg. Til pause stod det noe ufortjent 0-0.

I andre omgang trykket TIL Haugesund bakover på banen fra første spark på ballen. I det 50 minuttet lyktes TIL endelig foran mål, og det var unggutten Thomas Drage som fikk æren av å score TILs første mål denne sesongen.

TIL hadde flere gode sjanser til å avgjøre kampen, men måtte vente helt til det 90 minuttet før kampen ble avgjort. For 163 gang i Tippeligaen var det kaptein Sigurd Rushfeldt som puttet ballen i mål.

TILs best var Thomas Drage.   Dommer var  Dag Vidar Hafsås fra Kolstad Idrettslag.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Eirik Haldorsen).

Oppdatert: 20.03.2011