Cup NM 2.runde 2010: Byåsen - Tromsø IL

Her er målcorere Helge Haugen i fint driv.

Høgmos assistent er godt fornøyde med gjennomføringen av kampen mot Byåsen.

‒ Det ble for så vidt en kamp vi styrte fra start til slutt. De hadde et par-tre greie sjanser, men de kom i perioder der vi ellers styrte alt. Etter at deres mest sentrale spiller ble vist ut i første omgang går det bare en vei. Deretter og inn ruller vi over dem, forteller assistenttrener Agnar Christensen. Han mener resultatet tatt i betraktning at Byåsen slapp heldig unna.

‒ Vi hadde veldig, veldig mange sjanser til å score, så det kunne gjerne blitt flere for min del. Vi vant, det ble ikke en praktkamp med fem-seks mål, men vi hadde en god opplevelse. Det er det som er det viktigste, legger han til.

Blant de øvrige kampene denne runden gikk BÅDE Vålerenga og Brann på skikkelige skreller mot henholdsvis FK Tønsberg og Fyllingen. Sett i det lyset er kanskje ikke 2-0 mot et lag fra nivå tre så ille?

‒ I og med at runden ble det den ble, med begge de lagene ute av mesterskapet, så er vi fornøyde. Etter det jeg forstår har så godt som alle kampene til tippeligalagene vært veldig jevne, understreker Christensen

TILs beste var Helge Haugen.   Dommer var Pål Jakobsen fra Steinkjær.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Eirik Haldorsen).

Oppdatert: 19.05.2010