Cup NM 1.runde 2010: Sortland - Tromsø IL

Kara i aksjon.

Det ble ingen cupbombe da TIL dro til Blåbyhallen i Sortland for å møte hjemmelaget Sortland.

TIL tok kommandoen fra første spark, og allerede etter fire minutter var Mo frempå og pirket inn en retur fra keeper til 1-0.

Deretter ble det mye TIL, men Sortland kjempet som løver mot overmakten. Det var flere fra hjemmelaget som gjør at Sortland er et meget godt 3. divisjonslag.

Andre omgang startet som første med at Mo var frempå igjen, denne gangen etter to minutter, så var plutselig ledelsen doblet. Her fra og inn var det mye TIL, og det var tydelig at Sortland mistet både motivasjonen og kreftene.

Kara Mbodji økte på til 3-0 etter en perle av ett langskudd. Bare tre minutter etter kom en nettopp innbyttet Mads Reginiussen med ett nytt mål og dermed var det 4-0. Helt på slutten kunne Vegard Braaten prikke inn to mål, slik at sluttresultatet ble på 6-0.

Endelig fikk vi se Ciss i en hel kamp, og du verden hvor han imponerte. Han spilte venstre back, men det var på vingen han briljerte både med sin fart og teknikk. Den godeste Ciss tror jeg TIL vil få mye glede av i fremtiden.

TILs beste var Caliou Ciss.   Dommer var Marius Jespersen fra Beisfjord.