Tippeligaen 2008: Tromsø IL - Bodø/Glimt

Slaget om Nord-Norge endte nok en gang uavgjort.

TIL noterer kampens første sjanse etter bare tre minutter, med et godt skudd like over fra rundt 18 meter. Få minutter senere blir Tore Reginiussen liggende nede, og må ut med brukket kjeve. Han fikk kneet til Sead Ramovic i ansiktet. Etter 14 minutter skjer en omdiskutert situasjon. Håvard Zakariassen header Runar Berg gjennom, som setter ballen i nettaket. Linjemannen vinker for offside. TV-bildene etterpå er tvetydig.  I de 26. minutt slår Ruben Yttergård Jenssen en fin stikk gjennom til Morten Moldskred, som mislykkes med å sette den under keeper. Imens har Glimt mesteparten av spillet i 1. omgang.

TIL omrokerer i andre omgang, og kommer raskt mer med i kampen. Etter 57 minutter tar Adriano Munoz et frispark fra rundt 20 meter etter å ha blitt felt selv. Glimt-keeper Pavel Londak må ut i full strekk for å ta den. Kevin Larsen er farlig nær å heade en Glimt-spiss gjennom, men Douglas Sequeira rydder opp. Ellers skjer det lite ut omgangen, og kampen ender 0-0.

Hans Åge Yndestad var TILs beste. Han tar unge Konradsen helt av kampen. Løper opp og ned venstresiden i samtlige nitti minutter, og er flink å bidra offensivt.   Dommer var Terje Hauge fra Olsvik.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 14.09.2008