Tippeligaen 2008: Brann - Tromsø IL

Hyggelig passiar etter TIL-mål.

Etter ti minutter skjøt Erik Huseklepp i stolpen fra tolv meter. Litt passivt fra TILs side. Tre minutter senere headet Sigurd Rushfeldt to meter over etter corner. Bare ett minutt senere fikk Douglas Sequeira skikkelig trøkk på en heading etter frispark. Kunne fort blitt farlig. 22 minutter ut i kampen sto Huseklepp i offside, men får avslutte, Sead Ramovic reddet. 28 minutter ut i kampen fikk TIL frispark. Fra Tommy Knarvik til Rushfeldt. Dempet ballen og skjøt, men keeper reddet. Ballen løs,  og Joel Lindpere fyrte av fra atten meter. To meter utenfor. 34 minutter ut i omgangen feilberegnet Tore Reginiussen og Austin fikk avsluttet. Rett på Ramovic. Ett minutt før pause løftet Morten Moldskred ballen over keeper og ned på tverrliggeren fra dødlinjen.

Etter 50 minutter skjøt Rushfeldt fra 22 meter. Rett på Branns keeper som slet med å holde ballen. Det endte med corner som ble resultatløs. Tre minutter senere headet Kevin Larsen etter en corner, men ballen ble reddet på streken. 59 minutter ut i kampen headet Azar Karadas fra åtte meter, men rett på keeper Ramovic. Etter 68 minutter tok TIL ledelsen. Veldig bra angrep hvor Kevin Larsen og Moldskred kombinerte. Sistnevnte la inn til Knarvik som styrte ballen i lengste hjørnet. To minutter senere sliter Rushfeldt seg løs, men skjøt like utefor borteste stolpe. Ikke marginene med seg. Etter åtti minutter får Brann straffe etter at Eirik Bakke blir holdt i feltet av Helge Haugen. Olafur Om Bjarnson var sikkerheten selv og utlignet til 1-1.

TILs beste var Tom Høgli. Som alltid villig til å bidra offensivt. Glimrende takling da Huseklepp prøver seg rett før pause.   Dommer var Roy Helge Olsen fra Fløy.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde: Bladet Tromsø).

Oppdatert: 27.10.2008