Cup NM 2.runde 2008: Skarp - Tromsø IL

Tore Reginiussen var en TILs bedre spillere.

TIL leverte en heller svak første omgang og Skarp beit godt fra seg. Halveis i omgangen tok da også Skarp ledelsen ved Erik Bertelsen. Men på de tre siste minuttene i omgangen scoret TIL tre ganger. Først ved Adriano Munoz etter 42 minutter. Så ble Sigurd Rushfeldt byttet inn og scoret karrierens raskeste mål, det tok bare 28 sekunder etter innbyttet. I siste sekund av omgangen øket Tommy Knarvik til 3-1.

TIL fortsatte sitt svake spill også i andre omgang. Skarp kom tilbake med scoring av Aslak Sokki. Og igjen var det match. Men som i første omgang kom TIL med igjen på slutten. Sigurd Rushfeldt i det 88. minutt og Morten Moldskred i det 90. minutt.

Sigurd Rudhfeldt var TILs beste i denne kampen. Og med sine to scoringer er han nå oppe i 98 obligatoriske scoringer for klubben sin. Dette er scoringsrekord for TIL, nest best er Ole Martin Årst med. 95 scoringer. Regner med at han passerer 100 scoringer ganske snart.   Dommer var Stig Are Sørensen fra Ulfstind.

Oppdatert: 06.06.2008