Tippeligaen 2007: Viking - Tromsø IL

TIL skuffet over nok ett tap.

TIL startet første omgang friskt og presset på - allerede etter ett minutt er Morten Moldskred farlig frempå på et raid, som imidlertid ikke ender noe sted.  Da Yngvar Håkonsen etter 28 minutt stanger inn 1-0 etter et frispark fra venstresiden, er det uansett fullt fortjent. Etter dette er det imidlertid Vikings tur. Stavangerlaget kommer mer med, og greier rett før pause å få sin utligning ved Nikolai Stockholm - som ved et lykketreff setter ballen via Christian Steens hode og bak en utmanøvrert Sead Ramovic.

I andre omgang overtok Viking banespillet helt, og er flere ganger nære på å gå opp i ledelsen - og blir i tillegg snytt for straffespark etter 51 minutter. Det er likevel ikke før etter 78 minutter det blir hull på byllen. På fire minutter kommer Alexander Ødegaard seg gjennom to ganger på venstresiden, og legger inn til Ijeh - som på identisk vis header ballen inn begge gangene.

TILs beste var keeper Sead Ramovic.   Dommer var Tom Harald Hagen fra Grue.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 02.07.2007