Tippeligaen 2007: Tromsø IL - Sandefjord

Glade TIL-gutter.

Tromsø IL presser høyt fra start, men det er Sandefjord som skaper de første sjansene. Sead Ramovic gir en farlig retur på et Tegstrømskudd etter fire minutter, men TIL får klarert. Etter ni minutter kommer Munoz alene med Ramovic, men han redder glimrende. Så overtar TIL, men verken langskuddet til Helge Haugen eller Morten Moldskreds avslutning midtveis i første omgang finner nettmaskene. I det 33. minutt kommer Tegstrøm alene med Ramovic, men igjen gjør keeperen jobben sin.

Etter bare ett minutt av andre omgang fyrer Helge Haugen løs fra drøyt 20 meter. Bugge Pettersen må ut i full strekk, og redder til corner. Så i det 56. minutt: Douglas Squeira spiller gjennom Lars Iver Strand som mister ballen til Madsen. Stopperen spiller ballen til Isaksen, men Joel Lindpere kommer bakfra, tar ballen og scorer i det nærmeste hjørne. I det 69. minutt drar Morten Moldskred av Sohna, deretter Madsen før skuddet kommer. Ballen skifter retning i beinet til Madsen og går inn, 2-0. To minutter senere får Sandefjord straffe da Ramovic feller Isaksen. Thomas Sobotzig scorer sikkert. Men "Gutan" drar det i land og vinner fortjent 2-1.

TILs beste var Helge Haugen, han dekker enorme rom med sin løpskapasitet. Gjør trygge og gode valg og er banens beste sentrale midtbanespiller.   Dommer var Kristoffer Helgerud fra Lier IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 13.08.2007