Tippeligaen 2007: Tromsø IL - Odd Grenland

Nok ett tap.

TIL får en marerittåpning på kampen. Espen Ruud utnytter en feil (Yngvar Håkonsen sklir)  i TIL-forsvaret og gir Odd ledelsen i  allerede etter 1,37 !  Verre blir det tre minutter senere, når Bærlin dobler ledelsen på et skudd fra atten meter. (igjen er det en TIL-spiller som sklir, denne gang Christian Steen). Bærlin gir bortelaget 3-0 etter klabb og babb i feltet.  Da er det spilt 29 minutter på Alfheim. Sigurd Rushfeldt får heade inn en redusering seks minutter før pause, etter at Joel Lindperes gode innlegg blir stusset videre av Morten Moldskred.

Andre omgang starter friskt for TILs del, og "Boja" Karim viser hvorfor han ble hentet til Alfheim. Svensken står bak en del fine angrep, før TIL dummer seg ut igjen. Et tilbakespill fra Steen, som Douglas Sequeira og Sead Ramovic ikke blir enige om hvem som skal ta seg av, og Sørensen får lurt inn  4-1 for Odd ! Det virker kjørt, men Moldskreds 2-4 scoring seks minutter senere gir håp. Etter det blir det mye "nesten" for hjemmelaget, uten at seieren på noen måte var truet. Dette var en tappernes kamp for TIL, spillemessig var de faktisk bedre ennn Odd.

Sigurd Rushfeldt var TILs beste, han får et mål og en målgivende. Skaper mye trøbbel, men kapteinen klarer ikke å samle troppene sine.   Dommer var Tom Harald Hagen fra Grue IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 02.09.2007