Tippeligaen 2007: Strømsgodset IF - Tromsø IL

Ole Martin Årst og Douglas Sequeira i kamp mot Godset.

I første omgang skapte TIL svært lite. Strømsgodset hadde ballen mest og skaper det som er av sjanser. Har to store, den første etter 32 minutter. Et innlegg havner hos Stian Ohr, som fra fem meter stter ballen rett i en TIL-forsvarer. Tre minutter før pause mister Sead Ramovic ett innlegg. Han vil ha frispark, men dommeren lar spillet gå. Christer George setter ballen over fra hjørnet av fem-meteren.

Andre omgang er fem minutter gammel da Sead Ramovic redder mesterlig en heading fra Peter Kocacs, men returen ender i et innlegg som havner hos Christer George. Han klinker til på volley fra 12-13 meter. Ballen i mål via stolpen. Etter målet presser TIL på, og etter 63 minutter får de lønn for strevet. Sigurd Rushfeldt utligner på en heading etter et legg fra Lars Iver Strand. Bare ett minutt senere tar TIL ledelsen ved Morten Moldskred. Han blir spilt gjennom av Hans Åge Yndestad, og setter ballen sikkert i mål. Dermed ble sunnmøringen matchvinner.

TILs beste var denne gang Morten Moldskred.   Dommer var Terje Hauge fra Olsvik.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 02.07.2007